Fichtel Cup Enduro 2011

P1120074.JPGNa sobotu 24. září 2011 pro Vás opět připravujeme naše tradiční enduro Fichtel Cup Enduro 2011 konané v krásném prostředí okolí Náměště nad Oslavou.

Níže uvádíme vypsané kategorie:
– I. do 50 ccm – JAWA Pionýr
– II. do 125 ccm 2T
do 250 ccm 4T
– III. nad 125 ccm 2T
nad 250 ccm 4T
– Veterán A – nad 40 let bez rozdílu kubatur
– Veterán B – nad 55 let bez rozdílu kubatur
– Veterán Klasik K – motocykly JAWA a ČZ bez rozdílu kubatur

Vaše příhlášky posílejte od  1.června 2011 na e-mailovou adresu starosta@mesto-namest.cz
Rozhoduje pořadí doručení Vaší příhlášky.

Do přihlášky uveďte tyto povinné údaje:
– Jméno a příjmení
– Typ motocyklu
– Objem
– Zda se jedná o 2T nebo 4T
– věk k 24. září 2011

Velice se na Vaši účast těšíme.

14 názorů na “Fichtel Cup Enduro 2011”

    1. Vladimír Měrka

      Ahoj Marku, přihlášky jsme registrovali od 1.6. 00:00 hod a zbytek dopadl tak jak je posáno výše. Zdravím. Vlad

  1. 1.6. v 11:17 bylo zcela zaplněno celé startovní pole, další přihlášky od tohoto času již nepřijímáme. Je nám líto, že nemůžeme uspokojit všechny jezdce.

  2. david kříž

    Ahoj Ogaři!Jelikoš jsme tedkom dojeli ze dne děti s teamem a dostal jsem se pc.tak bych byl rad kdybych se ještě moch zapsat do registrace na vaše pretěky. ja David Kříž r.č.1975 stroj KTM 300exc tož kategorie 3 a muj synek Michal Kříž r.č.1996,KTM 125 kategorie 2.Byl bych moc rád poku by bylo ještě mistečko….MOC DIK DAVID211-enduroteamorlová

    1. Vladimír Měrka

      Ahoj Davide, je mi to moc líto, ale po přihlašovací smršti bylo 1. června v 11.17 hod. zcela plno. Je to jen doklad toho, že pro enduro se v našem , kdysi tak slavném soutěžním koutečku světa, moc nedělá. Jezdců je mraky, soutěží pramálo. Snad příště. Vlad

  3. Nemůžu najít propozice o k závodu Fichtl Cup Enduro 2011.Kde dostanu start.číslo,v kolik hod.se to jede,jak dlouho,atd.

    1. Vladimír Měrka

      Ahoj Milane,
      propozice budeme rozesílat těm, kdo jsou přihlášeni a prostřednictvím jejich přihlašovatele (u hromadných přihlášek)- ve druhé polovině srpna – na mail. adresy. Zatím počítáme že start prvního jezdce bude 24.9.2011 v 10.00 hod na Masarykově náměstí v Náměšti. Kde bude také depo. Registrace jezdců od 7.00 do 9.00 hod. Okruh 55 km se pojede 2x a připravujeme 2 RZ v každem kole. Vlad

    2. Vladimír Měrka

      Ještě dodávám, že stratovní čísla formou 3 ks samolepek obdrží každý jezdec u prezence. Vlad

  4. Zdravím mam husqvarnu TE 450 ale bez TP tak se chci zeptat jestli se mužu taky zučastnit nebo musím mít moto na papírech. Díky za odpověd

  5. Milan Kozubský

    Ahoj.Psal jste že budete posílat propozice od půlky srpna a je konec srpna,přihlášené su mezi prvníma a ještě jsem nic nedostal, žádné propozice!Milan.

    1. Vladimír Měrka

      Ahoj Milane, omlouvám se, ale přípravy jsou dosti náročné, teprve včera jsem ukončil poslední jednání s majiteli pozemků a trať je již zcela jasná – bude stejná jako loni. Propozice dokončím do středy 7.9. a ihned odešlu. Zdravím a těším se.

    2. Vladimír Měrka

      Ahoj kamarádi, propozice na letošní Fichtel cup enduro jsou na světě a dnes jsem je rozeslal na mejly, jimiž jste se přihlašovali. Změna oproti loňskému roku je v tom, že časy obdržíte u prezence. Na kartě budete mít opět čas startu jako vloni, takže počítat a počítat.

  6. Hezký den, pěkný závod, příjemná atmosféra, Velký dík všem organizátorům za další vydařený ročník.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *