Výsledky Fichtel Cup Enduro 2010

P1120191.JPG Od ranních hodin bylo na náměstí v Naměšti nad Oslavou velmi živo. Probíhala zde prezentace do závodu Fichtel Cup Enduro 2010 a v depu se začali objevovat první jezdci se svými stroji. Nakonec jich tu bylo kolem 150-ti. Odmavnutí startovním praporkem a začátek tvorby první stopy na nádherně připravené trati bylo uskutečněno v 10:00 hodin náměšťského času a to přesně.

Závod Fichtel Cup Enduro 2010 provázelo ideální počasí, sluneční paprsky sem tam lehce a deštivo v nedohlednu. Chuť závodit a vítězit byla vidět všem zúčastněným v očích na každém metru tratě. Jak to vše dopadlo za cílovým praporkem se můžete podívat zde: Výsledky Fichtel Cup Enduro 2010A na fotografie ze závodu zde: Fotografie Fichtel Cup Enduro 2010.

Všem účastníkům děkujeme za jejich účast a budeme se těšit na další ročník tohoto závodu.

2 názory na “Výsledky Fichtel Cup Enduro 2010”

  1. Petr Svoboda

    Ahoj všichni,
    bylo to moc pěkný svezení, myslím že pro všechny. Pořadatelům patří velký dík za kus pěkně odvedené práce. Jediné co lze závodu vytknout, alespoň z mého hlediska, je jeho délka a to jak celková, tak i délka RZ. Strašně rychle to měl člověk za sebou a u takové pěkné činnosti, jakou enduro rozhodně je, se dá vydržet mnohem déle :-))

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *