Přípravy na závody v plném proudu

img021.jpg17. 8. 2010 se uskutečnila organizační schůze před konajícími se závody motokrosu Jedovské stráně 2010 a endura Fichtel Cup Enduro 2010, které se budou konat v září letošního roku.

Přítomní se domluvili na dnech, kdy proběhne technická příprava pro obě dvě akce, tak aby byly zabezpečeny v odpovídajícím stavu obě tratě pro pořádání závodů v takové míře, jak jsme všichni zvyklí a vedly k plné spokojenosti vás jezdců.

Seznam prací není nikterak krátký a kapky potu organizátorů budou dopadat na krumpáče, křovinořezy i palice při zprovozňování startovacího zařízení v Jedově, odstraňovaní porostů v místech průjezdů při enduru a přípravě a značení tratí atd.

Byly rozděleny i funkce v jednotlivých dnech konání závodů, tak aby organizačně bylo vše zajištěno, a v případě potřeby jste věděli na koho se obrátit.

V tuto chvíli Vás také rádi informujeme o skutečnosti, že se zatím daří úspěšně jednat s vlastníky pozemků i odborem životního prostředí pro plánovanou trať na Fichtel Cup Enduro 2010 o celkové délce přesahující 50 km se třemi časovými kontrolami a dvěma rychlostními zkouškami.

Podrobnější informace byly doplněny k jednotlivým závodům.

Těšíme se na Vaši účast.